Kloompezitting zondag 20 feb. 14.11

Ja beste carnavalisten, het absolute dieptepunt van de nakende vastelaovend komt met rassé schreden in zicht. Komende zondag is het zover! Bij deze laten we weten geen artiesten meer te kunnen aannemen om dat we gewoon mudje vol zitten. Zelf buutteredner Jan Gerards hebben we moeten afzeggen. De ‘ode aan de vrouw’ zitting kent de volgende artiesten: Ben Pachen, Jerome, de Knöppele, July en de Muppe, Thei Dols, Pierre Cnoops, Guus en Anja Smeets, De Geliende (winnaar LVK2011), Sjeigelentaire (2e plek LVK 2011), Walter Nita, Patrick Muijtsjens, Olaf, Ander Kovver, Prinse veur t Leve, Demi Sec (Oh Temara), de Brabant Buuttekampioen Berry Knapen, De Egyptisch buuttekampioen Ismael Moebrika, de Mutske Maedjes en vele vele andere zoals de Fonzz (winnaar ALVK 2010) en de mannen van de vlaggetjes commissie van Kessel Eik. U ziet dat het waarschijnlijk een 24 uurs zitting wordt. Een reden temeer om thuis te blijven.

Welnu vanwege ons enorme succes van t trutteleedsje zijn we genoodzaakt om zelf overal op te treden dus we zullen er zelf waarschijnlijk niet bij zijn, maar dat mag geen probleem zijn denk wij zo.

Door onze overwinning bij het ALVK zijn wij als leden van de Kloomp nog op zoek naar een echte Trut om mee op te treden in de zoepkoel want is het volgende waar wij naar toe zullen trekken. Wij vragen alle vrouwen met een chagrijnig uiterlijk en een gebrek aan humor zich te melden op de Kloompzitting alwaar een kiescommissie zich kan beraden.

Tot zondag (of niet)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FireStats icon Powered by FireStats